Leestijd: < 1 minuut

Welkom bij Queerzine, hét nieuwe online LGBTQ+ magazine!

Of je nu op de hoogte wilt zijn van het laatste LGBTQ+ nieuws, interesse hebt in het lezen van coming out verhalen, het kan allemaal bij Queerzine. Dit nieuwe online magazine staat volledig in het teken van de Nederlandse LGBTQ+ community.

De reden dat wij dit magazine hebben opgezet is omdat de meeste LGBTQ+ gerelateerde websites/blogs zich voornamelijk richten op Amsterdam en wij willen met dit online magazine laten zien dat er meer is dan Amsterdam. Uiteraard hebben wij niks ten nadelen van Amsterdam, laten we dat vooral voorop stellen.

Bij Queerzine willen wij mensen die ons inspireren een podium bieden, dit kan dus variëren van een coming out verhaal tot aan een interview. Laat ons vooral even in de reacties weten wat jij graag wilt zien bij ons!

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur ons dan een mail via info@queerzine.nl

Wij wensen je veel plezier bij ons!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in