Leestijd: < 1 minuut

Ik loop al geruime tijd loop bij een GGZ om beter te worden. Niet dat ik zwaar depressief ben, integendeel.

Pas geleden zat ik met een vriend te bellen, gewoon zo’n head up belletje, je kent het wel.

Op een gegeven moment ging het over mijn dag, toen ik begon te vertellen dat ik ben begonnen aan iets wat ik echt gek vond: groepstherapie. Vaak denken mensen dat je dan “gek” bent of een psycho. Toegegeven: ik had er een beetje een hard hoofd in. Zou ik dan ook binnen komen en zeggen; hoi, ik ben Bas en ik heb…. Ik was best verbaasd hoe het verliep en hoe bijzonder het is om met meerdere mensen te zijn die ook “iets hebben”.

Zo sceptisch als ik was zo “uitgelaten” ging ik weer weg. Ik ben best trots op het feit dat ik deze stap heb gezet en in de afgelopen tijd heb ik al zoveel mooie doelen behaald waar ik 2 jaar geleden alleen maar van kon dromen!

De reden dat ik dit schrijf en deel is omdat ik wil laten zien dat het helemaal niet gek of raar is als je gesprekken hebt bij een GGZ/psycholoog of wat dan ook. Het maakt je een sterker en mooier persoon! ❤️

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in