Leestijd: < 1 minuut

In deze voor mij belangrijke maand wil ik graag mijn coming out verhaal met jullie delen!

Ik wist al vroeg in mijn kinderjaren dat ik op jongens val. Ik vind ze gewoon mooier en mijn hartje ging er sneller van slaan dan van meisjes.

Toen ik naar het voortgezet onderwijs ging kwam ik er al snel achter dat op jongens vallen niet de norm op het schoolplein was en evenmin in de samenleving.

Ik heb 2 jaar met mijzelf flink in de knoop gezeten maar ik heb uiteindelijk de moeilijkste beslissing in mijn leven genomen door uit de spreekwoordelijke kast te komen naar mijn vrienden toe en naar mijn mama en stiefvader.

Mijn coming out naar mijn ouders vond ik best spannend maar mijn stiefvader reageerde met de zin die ik nooit meer vergeet: ”Het maakt mij niet uit of je met een jongen of meisje thuis komt, zolang je maar gelukkig bent!”

Mijn mama gaf mij knuffel en 3 zoenen en zei: ”Ik ben blij voor je dat je nu echt jezelf kan zijn!” Dat is een moment dat ik nooit zal vergeten!

En voor de mensen die mij niet accepteren zoals ik ben en wat ik voel heb ik dit te zeggen: ”De liefde is universeel en laat zich niet in hokjes plaatsen!”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in