Leestijd: < 1 minuut

Mijn naam is Wendy, ik ben 28 jaar en woon in het mooie Vorden. Ik vertel hier mijn verhaal.

Ik ben echt een boekenwurm en vind het heerlijk om van me af te schrijven. Bijvoorbeeld dingen die om mij heen gebeuren, daar een klein verhaaltje van maken. Ik fiets ook erg graag en wandelen doe ik ook graag. Ik werk 2 dagen in de horeca in een buurthuis in de keuken als kok en ik werk 2 dagen op een zorgboerderij in de zuivel. Ik wil graag iets vertellen over mijn coming out.

Ik was 16, misschien wel eerder dat ik wist dat ik bi ben. Ik heb het heel lang voor me gehouden omdat ik bang was voor reacties en dat mensen dat vreemd vonden en dat zij me zouden pesten.

5 jaar geleden kwam ik officieel uit de kast! Het valt mij nog best mee hoe iedereen erover denkt. Ik word overal geaccepteerd. Familie, vrienden en collega’s etc. Inmiddels één vriendinnetje gehad, dat duurde een maand. Ik ben inmiddels volop aan het daten en zie er het plezier wel in. Ik vond vrouwen altijd al interessant.

Tot ik verliefd werd op een meisje wist ik niet dat dat kon. Ik drukte dat gevoel weg. Heel lang gedaan dat ik hetero was. Uiteindelijk kan je niet meer tegen jezelf liegen. Ik heb vooral relaties gehad met mannen. Destijds nog nooit met een vrouw gehad. Inmiddels ben ik vooral opzoek naar een vrouw, om uit te zoeken hoe dat is. Mannen zijn ineens minder interessant geworden… Ik hoop ooit gelukkig te worden met een vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in