Leestijd: 2 minuten

Dit gaat hem worden, mijn eerste column ooit. En tja, dan ga je je afvragen: waar ga je mensen mee interesseren en boeien. Dus het maalt in het hoofd en vervolgens kom je bij allemaal onzin dingen uit (althans, dat vul ik dan maar even in voor de lezer). Grindr? Daten? Corona? Nee dat wordt het dus allemaal niet, want daar weten we inmiddels allemaal genoeg over.

We worden doodgegooid met informatie over Corona: 2e uitbraken, aantallen ziekenhuisopnames en de 1,5 meter samenleving. Laat ik gewoon eens beginnen met mezelf voor te stellen aan jullie en een klein begin-inkijkje te geven in mijn leven.

Het leven van een 40 jarige homoseksueel (vind homoseksueel een heel naar woord maar goed). Ik ben single en wonend in het mooie Overijssel. Inmiddels alweer 10 jaar single en happy single wel te verstaan.

Ik heb mijn leven goed op de rit vind ik zelf. Een huisje, een auto, goede baan en familie en vrienden om me heen. Het kan bijna niet beter. Alhoewel een leuke man aan mijn zijde natuurlijk prachtig zal zijn, maar ja, je word soms wat sceptisch in het leven en na zo lang alleen te zijn geweest en nog steeds te zijn, begin ik het het somber in te zien.

Als je in de gayscene 40 jaar bent word je toch al snel gezien als een fossiel van 100 jaar. Ik voel me eigenlijk als een 20 jarige (weliswaar met wat pijntjes en gebreken natuurlijk, tja het lichaam is geen 20 jaar meer), maar geestelijk probeer ik nog leuk mee te doen. Ik probeer optimistisch te blijven en dat lukt 85% van de tijd prima.

Ik ben een gay die zich eigenlijk totaal niet in de scene begeeft en dus lastig andere gays treft voor leuk contact. En de serieuze gays? Het lijkt wel of alle serieuze gays een teruggetrokken leven leiden of verstopt zitten. Ik hou van zoeken, maar come one, na tien jaar ben ook ik wel eens klaar met zoeken.

Verder ben ik iemand die zijn mening niet onder banken en/of stoeltjes schuift, hoe hard het ook mag overkomen. Ik heb regelmatig mijn hoofdje aan die steen gestoten. Nee, het woord nuance komt bijna niet voor in mijn interne woordenboekje. Mijn bedoeling is dan ook om columns te gaan schrijven die mijn mening weergeven en dus naar alle waarschijnlijk zich op het randje gaan begeven, maar hé ik sta open voor discussies en adviezen. Jullie gaan van mij horen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in