Leestijd: 2 minuten

Het is mij, maar wie is mij? Mij, ik dus, is Jessica. Ik ben Jessica, ik woon in Oost- Groningen in het prachtige dorp Wildervank. Ik ben 23 jaar. Maar ik voel mij soms nog wel een klein en jong meisje.

Op het moment werk ik met veel liefde in een kinderdagverblijf als invalkracht. Ik werk als gastouder bij een gezin thuis. En ik werk als magazijnmedewerker. (Dit was tijdelijk werk in de corona-tijd, maar inmiddels mag ik er tot september blijven.)

In september stap ik na een lange zware tijd het studentenleven weer in. Dan ga ik namelijk Social Work studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen. Reuze spannend natuurlijk, maar ik heb er enorm veel zin in!

Ik heb een lange en zware tijd achter de rug. In een later column zal ik daar nog op terug komen, dat is voor nu echt teveel.

Toen ik 15 of 16 was, kwam ik erachter dat ik meisjes eigenlijk veel leuker vond dan jongens. Ik werd namelijk verliefd op mijn beste vriendin, nadat ze had verteld dat ze lesbisch is. Er vielen zoveel puzzelstukjes op zijn plaats. De wereld waar ik instapte was een ‘zwarte’ regenboog, ik vond het dood eng, maar ik werd sterker dan ooit.

Mijn toekomst plan/droom die ik had als klein meisje, een man, met kinderen en een golden retriever viel in 10.000 stukjes. Maar maakte plaats voor een andere droom. Mijn droom om kinderen te krijgen blijft namelijk altijd, en de golden retriever die komt er ook! Met of zonder iemand, ik zorg wel voor mijn toekomst.

Verdere misschien wel leuke dingen om te weten? Ik heb een enorm ADHD-brein (sinds sep 2019 de diagnose). Ik ben een avonturier in hart en nieren. Mijn hart is groot voor kinderen, dieren, ouderen en eigenlijk alle mensen om mij heen. ik ben vaak enorm onzeker, over mezelf, de toekomst. Toch vertrouw ik er maar op dat het goed komt.

Ik heb enorm veel zin in het Queerzine avontuur, en ik hoop oprecht dat mensen het leuk vinden om mijn verhalen te lezen. En ik hoop oprecht dat het mensen op wat voor manier het wat brengen mag.

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag, voor nu tot horens! of eigenlijk lezens..

Jessica N.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in