Leestijd: < 1 minuut

Daar ben ik dan: Nils, een nieuwe columnist binnen Queerzine. Maar wie ben ik eigenlijk? Ik stel mezelf graag even voor!

Ik zal mezelf eens even voorstellen: Ik ben Nils, 29 jaar oud, woonachtig in Hilversum, werkend als receptionist bij een zorginstelling, bi, en in het bezit van een lieve partner waar ik enorm gelukkig mee ben.

Verder heeft deze vrolijke noot ook een aantal hobby´s. Waaronder: koken, tekenen, dansen, schilderen, zwemmen, wandelen, fietsen, treinreizen en voetbal! Genoeg te doen dus. 😉

Wat ik vooral graag schrijf zijn de dingen die ik in real life mee maak, en dan zo positief mogelijk , op ieder gebied en dus ook op het gebied van LGBTQ, iedereen is uniek in zijn soort en vind het zelf enorm leuk om daar ook over te kunnen schrijven.

Ik geloof erin dit iedereen gelijk is, maar ook weer een andere kijk ernaar heeft hoe iedereen de ervaringen deelt en daar wat moois uit kan halen!

Ik denk dat dit wel even goed is om mijzelf te laten introduceren. Tot later!

Groetjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in