Leestijd: < 1 minuut

Deze week was je weer veel in mijn gedachten. Nog meer dan anders. Er gaat sinds 10 mei 2016 geen dag voorbij zonder dat je er even bent. Je had een grote wens, die je ook in onze laatste nacht samen zo vaak hebt uitgesproken. ” Jij en ik ,dat moet voor altijd zijn”

Om 7.00 ben je weggegaan omdat je “het moest en zou regelen”. Wat je ging regelen was om 10.00 duidelijk. Je maakte door 1 sprong een eind aan jou gevecht. Ik ben zo trots dat ik je heb mogen kennen. Dat ik van je heb mogen houden.

Je wou je laatste nacht hier perse met mij doorbrengen. Je wist dat ik dit aan zou kunnen. Hoe zwaar het ook is. Jou familie is de mijne geworden. Dat heb je zo goed bedacht. Je afscheidsbrief met een boodschap voor mij. Ik heb je hem zien schrijven.

Ja Thomas, dit is voor altijd. Van wie ik ook hou, wie er ook naast me ligt, jou foto’s blijven staan. Jou verhaal wordt verteld. Van mijn ex partners vind je niks terug in mijn huis. Jou foto hangt in iedere kamer.

Je was een bijzondere man, die helaas de strijd met zichzelf heeft verloren. Je zal altijd bij ons zijn. In onze gedachten, in onze dromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in