Leestijd: < 1 minuut

Mijn vriendengroep is zo geweldig..zo liefdevol.. zo gayfriendly.

In onze grote vriendengroep zitten:
2 lesbiennes.
4 biseksuelen.
2 non binaire personen en beide panseksueel.
1 transgender en panseksueel.
1 panseksuele vrouw.
2 queer, just in love.

Deze vriendengroep is op een gekke manier bij elkaar gekomen. Ik raakte weer bevriend met een oude school vriendin. Ik ontmoette mijn vriendin, haar beste vriend is non binair, hij had toen verkering met een non binair persoon. Mijn beste vriendin kwam in de vriendengroep. Een groepje sloot bij ons aan, iemand kreeg verkering met een transman en nog een oude vriendin van mij kwam er bij. Volgen jullie het nog?

Toen ik uit de kast kwam, leek iedereen wel uit de kast te komen of het viel mij nu pas op hoeveel mensen in mijn omgeving gay zijn. We gaan nu met z’n allen naar de organisatie jong&Out, maar ook wel naar de regenboog vereniging in onze omgeving.

Gewoon voor acceptatie.. voor lol… voor liefde..

We hebben allemaal natuurlijk ook hetero vrienden die ook allemaal met ons omgaan. En daardoor ook weer met elkaar. het is eigenlijk een grote, leuke, liefdevolle groep die bij elkaar hoort. Af en toe scheiden de gays zich van de hetero’s, omdat er dan iets leuks te doen is alleen voor gays of omdat daar even behoefte aan is. Maar dat is ook helemaal oke. We praten met elkaar, maken ons samen boos, maken ‘foute’ grappen en hebben gewoon heel veel lol. Net zoals elke andere vrienden groep.

Dit wou ik even delen. Gewoon om te laten zien dat gay en hetero makkelijk samen kan, maar ook omdat ik het zelf zo leuk vind en ik iets positiefs wou delen. Ik wens jullie een fijne dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in